vrijdag 22 juni 2012

Sokkenrondbreinaald van Addi

Zoals beloofd zou ik even een foto van sokkenrondbreinaald plaatsen
de duim heb ik overigens wel op de kleine sokkennaaldjes gedaan.

Ik heb nog even een foto van het internet afgehaald
van de rondbreinaalden

6 opmerkingen:

 1. Wat handig!
  Waar heb je die gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan ze via internet bij www.breiwinkel.nl of www.hobbydoos.nl kopen. Die van de hobbydoos zijn volgens mij niet van ADDI en die zijn echt goed heb ook andere merken maar daar is de overgang van kabel naar pen niet zo geweldig het werkt wel maar ik vond het niet prettig. Het nadeel van de breiwinkel is dat ze maar 2x in de week versturen maar ze zijn voor de rest wel goed ik heb er 2. 1 rondbreinaald van 2.5 mm en 1 van 3.75 mm

   Verwijderen
 2. Dat ziet er een stuk overzichtelijker uit! Ik denk dat ik dat ook maar eens moet proberen, zo zal het breiwerk vast ook gelijkmatiger worden. Ik heb nogal last van slappe steken bij het wisselen van de naalden namelijk.
  Dank je voor de tip!

  Groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat gaat inderdaad beter je moet wel met een steekmarkeerder je achterkant aangeven (waar je het aan elkaar gebreid hebt. Want als je een aantal pennen heb gedaan wordt het steeds lastiger om de overgang op te zoeken. Dat is ook dat roze draadje wat je ziet hangen op de foto.

   Verwijderen
 3. Aafke, this looks like a great needle to have. I always use a set of 4 sock needles but this one really looks short enough to make life so much easier. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goedemorgen Monica, Ja ze zijn handig, ook om ergens naar toe mee te nemen. Je moet er wel even mee leren omgaan, maar dat moet je ook als je met 4 of 5 naalden wil leren breien.

   Verwijderen

Over mij

Mijn foto
Rijsenhout, Nood-Holland, Netherlands