dinsdag 19 juni 2012

Nieuwsgierig geworden naar de paddestoelen borduurwerkjes? Ik zou het in ieder geval wel zijn en ga ik er maar even vanuit dat jullie dat ook zijn. Dus ik heb nog gauw een paar foto's gemaakt van de borduurwerkjes.

Misschien is het wel te verwachten voor iemand die zo wie zo veel met planten werkt, ik heb in ieder  geval iets met paddestoelen, zeker er zijn gedrochten bij maar er zijn ook hele mooie paddestoelen.

In ieder geval ga ik van deze  patronen kopieren zodat ik het patroontje nog veel vaker kan gebruiken.


6 opmerkingen:

 1. Mooie pakketjes!
  Vast leuk om van de zomer te gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke paddestoelen! Ziet er vrolijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met de Buletus paddestoel was al begonnen maar, maar 1 draadje, ik ben hem gaan controlleren en met de 21 kruissteek kwam ik al een fout tegen dus ik heb het los gepeuterd (was gelukkig niet goed afgehecht in dit geval) en de stof was niet omgeslagen dus dat heb ik ook gedaan want het begon al te rafelen en heb een beginnetje gemaakt.
  De andere paddestoel was nog niets mee gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Aafke,
  Leuk dat je mij blog wilt volgen. Uiteraard ben ik direct gaan zien wat jij allemaal maakt. Schitterde die borduur patroontjes en jij kunt ook al zo goed haken.
  Ik ben er druk mee bezig zo als je (denk ik) hebt gelezen.
  Succes en veel handwerk plezier.
  Gr. Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb gezien dat het met je haakwerk echt goed gaat,je kan nu vanalles haken want het ziet er echt goed uit wat daar op tafel lag dus laten we van nu af aan zeggen dat je prima kan haken!!! En andere steken leren haken komt vanzelf er zijn er legio en het is ook gewoon leuk om zelf een nieuwe steek te maken en dan te ontdekken dat die steek allang bestaat hahahaha.

   Verwijderen
 5. Ik kwam hier zomaar langs via via en wat een leuke site. Vind je achtergrond ook echt heel erg mooi!

  En wat een leuke werkjes, ik ben zo ook eens tegen gekomen maar heb ze laten liggen in verband een hele grote voorraad in mijn kast.

  gr Elisabeth
  http://kostelijkleven.com

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Rijsenhout, Nood-Holland, Netherlands