woensdag 23 mei 2012

Kleedje / Doily nr 3


Het volgende kleedje is weer klaar, dit is weer een heel ander kleedje vind ik zelf, hier heb ik hem nog niet geblockt, maar hij ziet er naar mijn idee mooi uit.

Ik heb hem gisteren klaar gekregen en meteen geblockt en vanmiddag kon ik de spelden eruit halen, ik heb er geen stijfsel in zitten dat vind ik niet nodig. Het 2de kleedje heb ik ook geblockt (dat had ik met de foto's niet gedaan, ik plaats hier onder een foto waar ze allebei geblockt op staan.


Gisteravond ben ik alweer een nieuw kleed / doily begonnen 'The Rose Doily'



Vanmorgen er lekker mee door gegaan buiten in het zonnetje, ik moet zeggen dat het best warm was achter het huis en ben al gauw onder de parasol gaan zitten, dat was iets beter om uit te houden.
Onder tussen kan ik lekker om me heen kijken, de tomaten planten doen het goed, maar die zijn een paar weken geleden pas neergezet. Afgelopen winter hebben we toch best wel veel vorstschade opgelopen, de Camelia heeft het begeven en met een van de Hortensia's gaat het ook niet zo best maar voor de rest mogen wij niet mopperen.





7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleedjes!
  Ik vind het op zijn tijd ook leuk om te doen.Heb op ravelry al hele mooie gezien...met ijsjes, narcissen, noem maar op.
  En boekjes heb ik ook volop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel.Ik ben er eerlijk gezegd best blij mee,en het gaat me steeds beter af. Ik heb zo langzamerhand best wel veel haakboekjes voornamelijk oude maar ook 1 nieuwe van DMC ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijke kleurtjes allemaal!Het is inderdaad heel erg warm telkens, maar nu is het aangenaam;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je haakt erg mooi, die kleedjes zien er zo prachtig uit. Hoe kan ik me bij jou aanmelden? Ik zou graag lid worden van je blog.

  Liefs, Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel Marga, wat betrefd mijn blog volgen, ik volgers ding of hoe je dat ook noemt weer bovenaan op het blog gezet, op een een of andere manier is hij de vanaf geraakt (misschien heb ik het zelf wel gedaan dat weet ik niet, maar hij zit er nu weer op).

  Groetjes, Aafke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap hoor die kleedjes! Ziet er prachtig uit. Ik vind de rozen ergggg mooi...heel benieuwd hoe dat er straks uit gaat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook, het zal nog wel even duren want ik ben met vanalles en nog wat bezig er zijn nu 4 roosjes en 5 blaadjes klaar van de elk 10

   Verwijderen

Over mij

Mijn foto
Rijsenhout, Nood-Holland, Netherlands