donderdag 19 juli 2012

Mijn gezondheid is even iets minder

Hallo Allemaal,

Ïk blog op het moment minder als dat ik normaal doe want mijn gezondheid is op het moment niet geweldig te noemen en omdat ik al problemen heb met mijn aorta hakt dat er even stevig in.
 Ik wilde zo graag deze gaan maken
Ik probeer in ieder geval wat jullie schrijven op jullie blogs bij te houden maar ook dat lukt niet altijd. Ik ben zo wie zo snel moe en mijn bloeddruk is veel te hoog waarschijnlijk omdat ik een griepje heb opgelopen wat weer gevaarlijk is in verband de aorta. Concentratie is volledig aan gort (dat was ik net weer aan het opbouwen) al met al moet ik het even rustig aan doen.
Ik hoop dat jullie daar begrip voor kunnen brengen.
Ik zal wel proberen wat klein berichtjes te plaatsen en misschien af en toe iets over mijn Granny Sprei.

7 opmerkingen:

 1. Wat vervelend voor je! Doe maar rustig aan; wij zullen niet weglopen!
  Veel sterkte,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hope you feel better soon Aafke! Rest and get well soon :)

  Take care
  Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He wat lees ik nu toch voor een vervelend berichtje, ik volg je nog maar pas en wist dus niet dat je zo ziek was. Wens je heel veel sterkte en hoop dat je nog een beetjes hersteld van de griep en daardoor de rest ook beter zal gaan.

  Groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Probeer maar rustig te doen en ook een klein berichtje is leuk, dus maak je niet druk over ons.
  Groetjes,
  Sieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoop dat je snel weer opknapt...erg vervelend om zo ziek te zijn....beterschap meiss!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Aafke,goh wat vervelend zeg,ik hoop dat je gauw weer wat opgeknapt bent!Ben gelijk volger van je blog geworden en al blog je zelf momenteel minder...who cares?!?!?Je gezondheid gaat toch boven alles en wat niet is dat is dan maar even niet,daar zullen ze allemaal wel begrip voor hebben neem ik aan....Ja mijn readertje....hopelijk wordt hij vergoed,maar aangezien ik net dat bedrag nog opzij in een 'spaarpotje' had zitten voor een doel wat niet is doorgegaan had ik geen zin om daar op te gaan zitten wachten,zeker niet met het boog op dat je ze al amper kunt krijgen en dat was maar goed ook want hij is bijna zo goed als op overal,viel niet mee om EN aan de reader EN aan hetzelfde hoesje incl. lampje te komen...omdat Sony in September weer met een nieuwe uitkomt is ook bij hen de voorraad op,tja en ik was meer dan tevreden over deze...dus waarom wachten en NOG meer betalen want hij is dan vast ook weer duurder en het leven is al duur genoeg tegenwoordig.Zeker als ik zo naar buiten kijk!Echt weer om met een haaknaaldje/readertje op de bank te kruipen.

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wens je alvast veel beterschap
  Heel veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Rijsenhout, Nood-Holland, Netherlands