woensdag 25 april 2012

25 april Lange dag

Ik werd vanmorgen al vroeg wakker (uur of 6.00), het zou vandaag een drukke dag worden maar ik kan eerst nog wat haken, dat doe eigenlijk elke morgen dan zie ik nog kans om voordat de rest naar beneden komt een half uurtje te haken, dat is dan nu aan de neverending granny square die voor me moeder wordt.

Daarna naar mijn werk waar ik op therapeutische basis een 2 uurtjes mag verblijven met allemaal klusjes waar je niet moe van wordt en geen lichamelijk arbeid hoeft te verrichten behalve dan om de hendel van de papiersnijer om kaartjes te maken van de vellen die ik daarvoor gelamineerd hebt, niet vermoeid wel slaapverwekkend. Maar goed na ander half uur was ik klaar en mijn baas had nog geen werk voor me klaar liggen dus kon ik weg, wat mij overigens weer goed uit kwam want gisteren had ik mijn fiets weggebracht want er was een veertje van mijn kettingspanner gebroken en dus weg waardoor mijn ketting niet meer op zijn plek bleef, dat resulteerde dat mijn ketting van me fiets was gelopen maar gelukkig wel bij mij achter toen ik de tuin binnen reed. In ieder geval was hij weer gemaakt en ik € 17,00 armer.Op de fiets gelijk door gereden nog even wat boosachappen gedaan en natuurlijk kan ik niet langs een etalage komen waar ik de wol al naar mij zag lonken. 7 knotten wol mee genomen en ik kreeg later op de dag nog een pakketje wol binnen wat ik op het internet had besteld een paar dagen eerder waar ook nog eens 6 knotten in zaten, ach ik denk maar zo een goede dag voor de wol voorraad ik heb meer bij gekregen als dat ik verbruikt heb.


Daarna nog een bezoekje afgelegd bij mijn tante die haakt en borduurt en maakt kaarten ik had mijn haakwerk bij me dus ik heb nog wat kunnen werken aan de granny square voor mijn moeder. vervolgens met mijn vader en mijn tante nog plantjes gehaald voor in de tuin dus die moeten morgen nog in de bakken geplant worden (zijn niet winterhard dus we moeten ze wel naar binnen halen bij nachtvorst, maar over zo'n 20 dagen hebben we de ijsheilige en daarna vriest het doorgaans niet meer).
Weer terug naar mijn tante daar weer op de fiets naar huis gestapt en de plantjes worden door mijn vader thuis afgelevert, prima geregeld toch? waren het niet dat op het moment dat ik naar huis fiets het begint te regen niet zo hard maar naar ruim 5 km ben je toch aardig nat kan ik je vertellen.

Ik heb nog wat gehaakt toen was het alweer tijd om voor het eten te zorgen.

1 opmerking:

 1. Hallo!!
  Ik wil je even een tip geven...
  Misschien(en ik weet het eigelijk zeker) wil je wel meer reacties, van verschillende mensen op je site hebben!!
  Weet je wat je dan moet doen??
  ga naar www.haakmaaraan.blogspot.com en meld je daar aan dat je mee wilt doen aan de site!!Dan kijken er steeds meer mensen op je site, echt waar!!Sorry, dit is echt een tip, vind je het niet leuk, het komt alvast wel uit een goed hart:)
  Liefs, Caren

  BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Rijsenhout, Nood-Holland, Netherlands