dinsdag 10 juli 2012

Update Granny square sprei

Inmiddels heb ik 58 vierkantjes, dus 7 x 8 + 2 vierkantjes zoals je ze op de foto's ziet, ik heb ook nog wat andere dingen gedaan maar die kan ik nog niet laten zien, zoals het pakketje voor de PIF dat ligt klaar om te versturen.



Hou het deze keer kort want ik voel me niet al te geweldig, maar zal nog wel even de foto's uploaden want die heb ik toch al op de computer gezet. Ben ondertussen ook begonnen met het maken van een AAP die moet eigenlijk met haaknld 4.25 mm gehaakt worden maar ik doe hem op haaknld 2 mm dus hij word een aardig stukje kleiner.



Foto's van de AAP komen later hij is trouwens nog maar voor een kwart klaar denk ik.

6 opmerkingen:

  1. Prachtig deze kleuren !
    Ben benieuwd naar je aap :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is zeker apentijd!
    Ik heb er ook net eentje af..
    Je sprei groeit goed, knap hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wilde eigenlijk geen aap maken maar mijn neefje krijgt een jungle slaapkamer en daarvoor moet ik nu 2 aapjes maken, in de handjes en voetjes moeten magneten komen dan kan hij ze overal ophangen waar hij maar wil.Ze worden niet groot ik gok dat hij ongeveer 20 á 25 cm groot wordt alhoewel het patroon zegt dat ze groter worden, maar ja ik heb een kleiner nld gebruikt vandaar en mijn katoen is ook dunner natuurlijk. Wat betreft het sprei, dat gaat lekker ik heb hoogst waarschijnlijk nog zo'n 42 bolletjes katoen nodig bij wat ik al heb en dan zou ik genoeg moeten hebben, maar dat betekent wel dat ik dan 102 bolletjes katoen in dat sprei heb zitten maar zo ver ben ik nog lang niet.;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je granny sprei wordt erg mooi in die vrolijke kleuren.
    Daar wordt je weer blij van nu het weer regent buiten.:0P
    Gr. Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een vrolijke granny sprei wordt dit, van al die leuke kleurtjes wordt je gewoon blij!

    BeantwoordenVerwijderen

Over mij

Mijn foto
Rijsenhout, Nood-Holland, Netherlands